Mi. Feb 21st, 2024

Vonadmin

Sep 25, 2020

Frankrijk: SaTT kondigt zijn notering aan op KuCoin en Uniswap

 

SaTT heeft al 4,5 miljoen dollar opgehaald tijdens zijn Initial Coin Offering (ICO).

Het Trustproject is een internationaal consortium van media-organisaties op basis van transparantienormen.

SaTT

Het SaTT project token zal worden toegevoegd aan het KuCoin encryptie-uitwisselingsplatform en de Uniswap Decentralized Exchange (DEX).

Notering op KuCoin en Uniswap
Momenteel bevindt SaTT zich in het midden van Initial Coin Offering en heeft al meer dan 4,5 miljoen dollar opgehaald. Het totale aantal SaTT-munthouders bedraagt meer dan 13.400 adressen. Het bedrijf heeft zelfs meer dan 1 miljoen dollar opgehaald in minder dan 48 uur aan het begin van zijn fondsenwerving. Gauthier Bros, CEO van SaTT, erkende de steun van hun gemeenschap en sprak zijn dankbaarheid uit:

(…) Als blijk van onze dankbaarheid voor onze gemeenschap hebben we besloten om de datum van opname van onze SaTT-munt te vervroegen naar 24 september. KuCoin is een cryptografisch uitwisselingsplatform van wereldklasse en we zijn er trots op dat we op zo’n gerenommeerde beurs genoteerd staan.

Vanaf 24 september kunnen de houders van SaTT-munten beginnen met het doen van stortingen ter voorbereiding op de handel. Beschikbare handelsparen zullen binnenkort door het team worden aangekondigd.

SaTT zou de komende maanden ook op 5 extra beurzen worden genoteerd.

Over SaTT
Het Franse project heeft tot doel de makers van reclame-inhoud, zoals beïnvloeders, te vergoeden. De blokketentechnologie kan dit proces automatiseren.

 

Met andere woorden, het SaTT-project wil de betrokkenheid en het publiek op sociale netwerken te gelde maken. SaTT stelt beïnvloeders in staat om hun inhoud te gelde te maken en automatisch te worden beloond.

SaTT, wat staat voor Smart Advertising Transaction Token, stelt adverteerders in staat om op basis van de Ethereum-blokketen reclamediensten te kopen op de decentrale toepassing (dApps).

Alle transacties tussen adverteerders en beïnvloeders/uitgevers worden geregeld door een slimmerikcontract dat transparantie en snelheid garandeert.

Het project werd gelanceerd door het bedrijf Atayen, gespecialiseerd in sociale netwerkmarketing. Het bedrijf heeft al klanten zoals Netflix en een zeer actieve community.

 

Von admin