Mi. Feb 21st, 2024

De Bitcoin.com-portemonnee sluit zich aan bij een uitleenplatform dat bekend staat als Cred. Nu kunnen houders van zowel bitcoin- als bitcoin-cash geld uitlenen en rente krijgen, waarvan sommige kunnen worden vergaard door middel van een grote verscheidenheid aan cryptocurrency’s, waaronder stabiele munten.

Bitcoin.com is een krachtige vriend van Cred.

De crypto ruimte ziet een grote verscheidenheid aan nieuwe leenprogramma’s die mensen in staat stellen om uit te lenen wat ze bezitten aan andere individuen. Van daaruit kunnen ze rente krijgen over het geld dat ze niet meteen terugkrijgen. Het is een snelle en makkelijke manier om wat digitaal geld te maken; de goederen uitlenen, de voorraad zien groeien in de loop van de tijd.

Een woordvoerder van Cred legde dit uit in een interview:

Cred’s samenwerking met Bitcoin.com bewijst dat bitcoin-innovatie niet op protocolniveau hoeft te gebeuren. Door leenmogelijkheden direct in de Bitcoin.com-portemonnee in te bouwen, hebben we een manier gevonden om BTC- en BCH-houders een aantrekkelijke ROI (return on investment) te laten verdienen, terwijl ze in een vertrouwde en veilige omgeving werken.

Bitcoin.com is in de loop der jaren een relatief controversieel platform geworden, gezien de verandering in de houding van de oprichter en chief executive Roger Ver. Ver, vaak de „Bitcoin Jesus“ genoemd, was een van de eerste investeerders van bitcoin, en heeft hard gewerkt om de ideeën van BTC en blockchain door de hele ruimte te verspreiden om ze meer mainstream te maken.

In de loop der jaren is Ver echter veranderd van een bitcoin-kenner in een grote fan van bitcoin-cash, waarvan hij vaak beweert dat het dichter bij de visie staat die Satoshi Nakamoto – de vermeende schepper van Bitcoin Lifestyle – had toen hij voor het eerst cryptocurrency naar de tafel bracht. Hij is daardoor vaak in botsing gekomen met Craig Wright, die beweert dat het dichtst bij Nakamoto’s visie zijn eigen munt munt munt SV (BSV) staat, die eind 2018 door een harde vork van bitcoin cash is ontstaan.

BSV krijgt ook veel schuld voor de zware bitcoin crash die zich tijdens Thanksgiving van dat jaar voordeed. Bitcoin had een groot deel van de zomer doorgebracht in het midden van de 6.000 dollar bereik, maar na een tijdelijke daling tot 5.000 dollar, daalde het actief volledig tot ongeveer 3.500 dollar, waardoor het bijna 70 procent van zijn waarde verloor sinds het begin van het jaar.

Alles in de naam van Lending

Personen die de Bitcoin.com-portemonnee en Cred gebruiken om hun crypto uit te lenen, kunnen dit doen met een Android- of iOS-app. Bitcoin.com hoofd van het product Corbin Fraser uitgelegd in een verklaring:

Bij Bitcoin.com streven we ernaar om onze klanten de beste blockchain-diensten aan te bieden. Via Cred zullen onze klanten blijven profiteren van het verdienen van rente op hun crypto door middel van een veilig en gelicentieerd platform voor financiële diensten.

Cred heeft zichzelf momenteel geïntegreerd in verschillende blockchain- en crypto-platforms, waaronder Edge en Huobi-portemonnee.

Von admin